About

print-0063 Hi there! Ik ben Jorien Kunst. Welkom bij IZY Apeldoorn.

Sommige van jullie kennen IZY al uit Vaassen, maar er is al even een IZY Apeldoorn. Eerst als pilot, maar zo’n succes dat het al een poosje 100% mijn plek is. En daar ben ik trots op: Mijn eigen stek aan de leukste winkelstraat van Apeldoorn, de Koninginnelaan.

Wat vind je bij IZY?

Mooie kleding natuurlijk, merken die niet overal hangen en soms ook niet even bekend zijn. Wat ze gemeen hebben? Elk merk heeft een sterke eigen identiteit. Net als de vrouwen die ze dragen. Daar staat IZY voor. Verder vind je er een groot assortiment aan accessoires die elke outfit compleet maken, maar ’t ook super doen als kado. Daarnaast nog de prachtige schoenen van Noë en niet te vergeten exclusieve parfums en huidverzorging. IZY is een winkel waar iedereen zich thuisvoelt, maar die toch onderscheidend is. De collectie wisselt regelmatig en ik koop altijd maar enkele stuks per maat in. Niet een heel seizoen dezelfde items in de rekken, maar variatie.

Wat ik belangrijk vind?

Elke vrouw, jong of ouder, bruin, blond of rossig, groot of klein, slank of stevig moet bij IZY dat item kunnen vinden waarvan ze zegt: Wow! Dat ben ik! Daarom is het aanbod ook gevarieerd. Klassiekere items afgewisseld met een gouden glitterbroek bijvoorbeeld. Maar alles van hoge kwaliteit en op verschillende manieren draagbaar. IZY is voor vrouwen die weten wat ze willen, wie ze zijn. Leeftijd of het ‘moeten’ volgen van de laatste trends zijn voor haar geen issue. En, niet onbelangrijk, ik moet de kleding zelf willen dragen. Dat is misschien niet even zakelijk, maar het geeft wel aan hoe belangrijk identiteit voor me is.

Mijn favorieten?

Eigenlijk ben ik fan van alle merken in mijn collectie. Neem JAPAN. Met z’n prachtig gesneden jurkjes. Een mooie panty eronder, een klassieke pump erbij et voila: zakelijk chic. Maar draag datzelfde jurkje met een bijpassende legging en sneakers en de outfit verandert naar elegant sportief. Of Pennyblack, een merk met een knipoog. Sportief, zeer vrouwelijk en zakelijk draagbaar. Die combinatie zoek ik in alles. Een goed kledingstuk moet je op meerdere momenten kunnen dragen. Al naar gelang de situatie, of je stemming. Het moet uitdrukken wie jij op dat moment bent.

Nieuwsgierig geworden?

Dani en ik heten je graag welkom.

Groet!
Jorien